Gyors honlap készítés programozói tudás nélkül – Mentes praktikák

Nézzünk néhány egyszerű és gyors honlap készítési lehetőséget, melyhez nem szükséges a programozói tudás, elegendő, ha internettel rendelkezel hozzá.

Ha szeretnél egy egyszerű blog oldalt, melyen adott témában írsz rendszeresen blogokat, akkor választhatsz ingyenes online megoldásokat.

Például kattints a https://www.webnode.hu/ oldalra és pár kattintással jelentkezz be, válassz egy sablont és pár adat átírás után el is kezdheted a saját blogodat írni. Ha nem ragasztkodsz hozzá, hogy saját domain neveden fusson, például katiotletek.hu, hanem elfogadod azt a verziót, hogy katiotletek.webnode.hu és nem üzleti célra készül a blog oldalad, akkor máris ingyenesen használhatod.

Sok ilyen ingyenes honlapkészítő lehetőséget találsz, ha a keresőkbe beírod az ingyenes honlapkészítés szavakat. Ezek közül akár többet is kipróbálhatsz és választhatsz közülük aszerint, hogy melyik egyszerűbb számodra.

Szó szerint pár perc múlva működő saját honlapod lehet.

Ha saját domain név alatt szeretnéd használni, az már havi pár ezer forintos díjjal oldható meg + természetesen kell vásárolni éves előfizetéssel saját domaint, ez is mindössze pár ezer forint.

Kíváncsi vagyok, hogy te melyiket fogod kipróbálni!

Ezzel a megoldással nem csak akkor készíthetsz saját weboldalt, blogot szeretnél írni, hanem akkor is, ha csupán egy egyszerű bemutatkozó weboldalra van szükséged vállalkozóként.

_______

Csatlakozzatok a fb oldalamhoz és osszátok meg velünk a saját mentes praktikáitokat!

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai, online marketing, weboldal szerkesztés kérdésekkel kapcsolatban!

A Katiötletek a Te elképzelésedet valósítja meg!